Register RegisterExecuteurs /

Opgenomen in het register


Melior Nalatenschap

René Achten
077-2061066
info[@]meliornalatenschap.nl
https://www.meliornalatenschap.nl/

Steeds vaker hoor ik van mijn klanten de behoefte om geholpen te worden bij de voorbereiding van hun nalatenschap. Is een testament wel of niet noodzakelijk?

Weet jij wat er gebeurt met jouw vermogen wanneer je komt te overlijden? Heb jij jouw  (uitvaart)wensen al aan iemand toevertrouwd of is het lastig om daar aan te beginnen?

Ik ondersteun en adviseer je om, al bij leven, je zaken en wensen zo te regelen en vast te leggen zoals jij het bedoeld hebt, waardoor erfgenamen niet met onduidelijkheden achterblijven.

Ik help je graag bij het helder krijgen van jouw wensen en leg alle belangrijke gegevens vast in jouw digitale persoonlijke leven dossier en zorg er mede voor je wensen op papier te krijgen. Het geeft zoveel rust als je weet dat jouw zaken overzichtelijk en goed geregeld zijn. Indien je het wenst kan ik eventueel als executeur benoemd worden in je testament. Of anders ondersteun ik jouw erfgenamen middels een volmacht.

Na jouw overlijden, of overlijden van een dierbare, help ik met de afwikkeling van de nalatenschap. Via het digitale nalatenschapsdossier krijgen de erfgenamen  inzicht en duidelijkheid over de voortgang en afhandeling van de nalatenschap.

Als financieel planner, private life planner en RegisterExecuteur wil ik samen met jou kijken wat je bezighoudt. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik kijk ernaar uit om je van dienst te mogen zijn.

Overige expertises
Certified Financial Planner
RegisterExecuteur,
Register Private Life Planner
Bewindvoerder